Barnskådis skott Östermalm Flashback

by djungelapa
0 comment

En barnskådespelare från Stockholm blev hösten 2022 dömd för grovt vapenbrott samt narkotikabrott. Vid dådet i maj 2022 var pojken 16 år och beskriver enligt uppgifter från förhören att det handlade om att skjuta först eller själv bli skjuten. Två ungdomar med skottskadade ben hamnade på sjukhus efter händelsen. Pojken blev dömd för grovt vapenbrott samt narkotikabrott.

Flashback barnskådis skott Östermalm

I en tråd i diskussionsgruppen Flashback uppstod snabbt spekulationer om vem den här ungdomen kunde vara. Kvällspressen skrev nämligen ganska snabbt efter dådet att han var barnskådespelare och har haft roller i flera filmer.

När hans namn framkommer utifrån utplockade offentliga handlingar från Tingsrätten, konstaterar skribenterna i tråden att det är en pojke som haft en mycket tuff barndom. Trots att han är uppvuxen på det fashionabla Östermalm. Båda föräldrar verkar ha ägnat sig åt grov brottslighet. Pojken och hans mamma ska ha varit utsatta för misshandel av pappan, om vi ska tro diskussionen på Flashback.

Detonerad bomb i familjens trappuppgång

För ett tag sedan så detonerade en bomb i trappuppgången där pojken och hans familj är skrivna. I Flashback-tråden spekuleras det om den kunde vara riktad mot någon av föräldrarna, som ska ha varit inblandade i både narkotikabrott och ekonomisk brottslighet i byggsektorn.

Relaterade inlägg