Nosh and Chow – elegant townhouse för mat i centrala Stockholm

by djungelapa
0 comment
TOWNHOUSE2

Nosh and Chow Stockholm, är centralt placerat i ett vackert townhouse från förra sekelskiftet. 

Genom att man samlat flera restauranger och barer under samma tak, kan du göra krogrundan utan att behöva röra dig utanför ytterdörren. Praktiskt när vädret i Stockholm inte alltid är det bästa!

Kort om Nosh and Chow

Vad?Ett vackert townhouse innehållande trendiga barer och restauranger
Var?Norrlandsgatan 24 i Stockholm
Vem äger?Baldakinen Holding, samma ägare som Berns salonger bland annat
I mediaDen numera döde artisten Einar hamnade i knivbråk här

En titt på Nosh and Chow och dess meny

Om vi väljer att titta närmre på Nosh and Chow och deras meny, så förstår vi snabbt att konceptet innehåller två restauranger. Båda restaurangerna har dock en utpräglat asiatisk inriktning. Det är därför ingen överdrift att säga att Nosh and Chow Stockholm har en meny

bestående av en mängd spännande och intressanta rätter från Asien. 

Utmärker sig gör bland annat Dandan nudlar, Lachang och Larou. Då Nosh and Chow består av två restauranger och ett antal barer, kan vi konstatera att Nosh and Chow har en vinlista som innehåller det  mesta. Därutöver finns en mängd cocktails, många med asiatisk touch, att testa. Det finns alltså något för alla, helt i linje med Berns, Nosh and Chow och Co ABs koncept.

Nosh and Chowinnergård och övriga detaljer

Som nämnts tidigare ligger Nosh and Chow i ett vackert townhouse i de centrala delarna av Stockholm. Huset är både vackert renoverat och mycket smakfullt inrett. Varje del av huset känns genomtänkt och man har optimerat ytorna för att ta till vara varje kvadratmeter på bästa sätt. På den vackra innergården huserar baren Courtyard, vilket får anses vara ett passande namn. 

Nosh and Chows innergård är mycket smakfull med tydlig inspiration från det asiatiska. Som så många andra restauranger och barer med stil, har man även lagt ned mycket omsorg på inredningen på Nosh and Chows toalett. Toaletterna har mörkt elegant kakel med en blank polering. Tankarna går till brittisk kolonialtid, och man kan nästan se hur män och kvinnor i tropikhjälm skyndar in och ut från toaletterna och tillhörande tvättrum.

Nosh and Chow – boka bord är en nödvändighet

Om du önskar äta på någon av restaurangerna på Nosh and Chow gör du väl i att planera ditt besök. Börja med att studera Nosh and Chow öppettider. Då kan du välja en lämplig tid för ditt besök. Nosh and Chow öppettider är förlagda till kvällstid, så någon lunch kan du inte inta här. Inriktningen är mot middag och barrundor. 

Som alla populära etablissemang i storstaden är bordsbokning mer eller mindre ett måste. I varje fall om du önskar komma en populär dag under de tidiga kvällstimmarna. Du kan enkelt boka bord genom att via Nosh and Chows hemsida ta dig vidare till respektive restaurangs egen hemsida. Här kan du i lugn och ro slutföra din bordsreservation och på så sätt försäkra dig om att du har ett bord som väntar på dig när du är på plats. Svårare än så är det inte att boka bord på Nosh and Chow.

Einar och knivskärningen

Nosh and Chow fick stor medial publicitet i samband med den knivskärning som den numera döde artisten Einar var inblandad i. Knivskärningen har även pekats ut som ett motiv till att Einar senare slutligen mördades. Nosh and Chow besöks av många kändisar och Einar var bara en av många. Knivskärningar är tack och lov inget som hör till vardagen på Nosh and Chow. 

Är du i Stockholm och känner dig sugen på att besöka Nosh and Chow så behöver du inte oroa dig mer över din säkerhet här eller någon annanstans. Uppträder du ordnat och är trevlig mot alla har du generellt sett inget att oroa dig över. Då Nosh and Chow ligger så centralt är det lätt att komma hit oavsett om du väljer att gå, ta taxi eller åka något kommunalt fortskaffningsmedel. Det du däremot skall undvika är att köra bil hit, då parkeringsplatser är en bristvara.

Det här tycker besökarna bäst om med Nosh and Chow:

  • Inredningen
  • Atmosfären
  • Alla glammiga cocktails
  • Läget

Relaterade inlägg